Algemeen

Lusso Mode B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Lusso Mode B.V. realiseert zich dat het voor een gebruiker van onze webshop van belang is om te weten hoe Lusso Mode B.V. omgaat met zijn/haar persoonlijke gegevens en op welke wijze deze worden gebruikt. In dit privacy reglement zullen wij je hierover nader informeren. De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is Lusso Mode B.V., gevestigd aan de Langestraat 88 in (9671 PK) Winschoten. Lusso Mode B.V. verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

Verzameling en gebruik van je gegevens

Als je een bestelling plaatst op onze webshop, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling te kunnen uitvoeren en je van het verloop van de bestelling op de hoogte te kunnen houden. Lusso Mode B.V. gebruikt deze persoonlijke gegevens enkel om bestellingen zo snel en goed mogelijk te laten verlopen en om je de service te verlenen die je van ons verwacht. Als je bij Lusso Mode B.V. een bestelling plaatst bewaren wij je gegevens in een persoonlijk account. Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat je je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen. Ook deze gegevens worden in overeenstemming met dit privacy reglement verwerkt en gebruikt. Met jouw toestemming gebruiken we je e-mailadres om je te informeren over nieuwe modeaccessoires, fashion artikelen en speciale aanbiedingen en/of acties. Wil je deze niet ontvangen dan kun je je te allen tijde eenvoudig uitschrijven via een link in het e-mailbericht of jouw persoonlijke Lusso Mode B.V. account. Ook kan het voorkomen dat Lusso Mode B.V. jou per e-mail benadert om deel te nemen aan een marktonderzoek ter verbetering van haar producten/ dienstverlening. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend met jouw toestemming gebruiken. Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Niet voor andere doeleinden. Persoonlijke gegevens worden in het algemeen niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of worden gebruikt, voor de duur dat het account actief is, of om te voldoen aan wettelijke eisen.

Toegang tot gegevens

Lusso Mode B.V. zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van een bestelling of wanneer Lusso Mode B.V. daartoe wettelijk verplicht wordt gesteld.

Cookies

Net als vele andere websites gebruiken wij ook cookies, kleine bestanden die door je browser op de harde schijf van je computer worden opgeslagen. Cookies kunnen ook worden opgeslagen op je mobiele telefoon of een ander apparaat. Lusso Mode B.V. heeft toegang tot deze eigen cookies (first party cookies). De cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen en te analyseren over je gebruik van de Website. Lusso Mode B.V. maakt tijdens een lopende sessie ook gebruik van sessie-cookies die door je browser worden opgeslagen op jouw computer. Dit zijn kleine stukjes informatie die onze server naar jouw browser stuurt, zodat je gebruik van de website gedurende een sessie wordt vergemakkelijkt omdat je als je tijdens een sessie teruggaat naar een vorige pagina, de informatie van die vorige pagina nog steeds bekend is. Naast je IP-adres bevatten deze sessie-cookies geen andere persoonsgegevens. Daarnaast maken wij ook gebruik van cookies van derde partijen (Google Analytics) om informatie te verzamelen en te analyseren over jouw gebruik van onze website. Indien je niet je toestemming wenst te verlenen om de (sessie-)cookies te gebruiken dien je je browser zo in te stellen dat je tijdens je bezoek aan onze website cookies weigert. In dat geval kan het echter gebeuren dat je niet van alle mogelijkheden van onze website gebruik kan maken. Je kan je browser ook zo instellen dat je wordt geïnformeerd als er een cookie wordt geplaatst op je computer. Via “HELP” in de toolbar van de meeste browsers vind je meer informatie over het instellen van je computer.

Links

Op onze website kunnen links staan naar andere websites waar wij geen toezicht op houden. We bieden deze links om het gemakkelijker te maken voor onze bezoekers om meer informatie over bepaalde onderwerpen te vinden. Het is mogelijk dat deze derde partijen third party cookies op je computer opslaan en deze derde partijen hebben dan toegang tot deze cookies. Lusso Mode B.V. heeft geen invloed op de plaatsing en de werking van deze third party cookies en accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de bescherming van persoonsgegevens of voor de inhoud van deze websites.

Jouw rechten

Je hebt recht op inzage, correctie en verwijdering van je gegevens die je aan ons hebt doorgegeven. Je kan deze informatie bij ons opvragen en ons vragen de gegevens te wijzigen of te verwijderen. Je kan hiervoor contact opnemen met de Lusso Mode B.V. Per e-mail: info@lussomode.nl. Mocht je vragen of klachten hebben met betrekking tot het privacybeleid van Lusso Mode B.V. neemt dan ook contact met ons op via de hiervoor genoemde gegevens. Wij zullen je vragen of klachten in behandeling nemen en daar uiterlijk binnen vier weken op reageren. Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van je klacht, dan kan je hierover contact opnemen met het College bescherming persoonsgegevens (CBP) in Den Haag en desgewenst een klacht indienen bij het CBP.

Veranderingen in het privacybeleid

Dit privacy reglement kan van tijd tot tijd worden gewijzigd indien nieuwe regelgeving daartoe aanleiding geeft. Het meest actuele privacy reglement kan je vinden op www.lussomode.nl/privacy-policy. Wij raden je aan om regelmatig dit privacy reglement door te nemen, zodat je ervan op de hoogte bent hoe wij je gegevens beschermen.